Talentgesprekken

Mark Slats, Held op zee. Over het talent Doorzetten

October 30, 2021

In 2018 verbreekt Mark Slats het wereldrecord oceaanroeien door in zijn eentje in slechts dertig dagen van de Canarische Eilanden naar de Caraïben te roeien. Daarvoor heeft hij nog nooit geroeid. Amper een halfjaar later start hij in de Golden Globe Race, de zwaarste non-stop solozeilwedstrijd rond de wereld zonder gps en moderne apparatuur aan boord. Hij raakt verzeild in de zwaarste stormen, zijn concurrenten moeten opgeven, maar Mark houdt vol en na 214 dogen alleen op zee komt hij gezond weer aan. 

Wat drijft Mark om zulke waanzinnige avonturen aan te gaan en te overleven? Waarom houdt hij vol waar anderen opgeven? Wat is het talent achter zijn prestatie?

Mark scoort hoog op de TMA drijfveer Volharding. Hij heeft het talent Doorzetten. In het talentgesprek gaan we uitgebreid in op dit talent, hoe dat voor hem het verschil heeft gemaakt, wat zijn kwaliteiten en valkuilen zijn en de lessen die hij als held heeft geleerd.

Jan Prins is oprichter en directeur van PRiMAN en gecertificeerd TMA business coach.  PRiMAN levert, implementeert en begeleidt bedrijven die de TMA methode inzetten om meer rendement uit het talent van hun medewerkers te halen. http://www.priman.nl

Dit talentgesprek is mogelijk gemaakt door de TMA methode. Kijk op www.tma-methode.nl voor meer informatie.

Voor boekingen en meer informatie over Mark bezoek zijn website www.markslats.nl  

Podbean App

Play this podcast on Podbean App